Bliv gardist i Aarhus Garden

Der følger utallige oplevelser, et fantastisk fællesskab og dygtiggørelse som musiker med, når du bliver en del af Aarhus Garden. Prøv det gratis i 3 mdr – kontakt os på formand@aarhusgarden.dk og hør mere.  

En garde er et orkester med trommer og blæseinstrumenter (fx fløjte, trompet eller tuba), en flot uniform og så kan vi marchere, mens vi spiller. Hos os bliver du dygtig på dit instrument, spiller sammen med andre, får nye venner og kommer med ud at spille koncerter for andre. 

Vi lægger vægt på både fællesskab og venskab og på musisk kunnen og dygtiggørelse. Og vi synes – i al beskedenhed – at Aarhus Garden er Aarhus’ sejeste forening for drenge og piger i alle aldre.

Så vi kan godt forstå, du vil være med! Og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du starter som aspirant

I Aarhus Garden starter alle som aspirant. At være aspirant betyder, at du øver dig på dit instrument selv og sammen med os og bliver klar til at komme i uniform. Du kan både blive aspirant, hvis du kan spille i forvejen – men vi har også aspiranter, som først lærer at spille i garden.

Du kan låne et instrument hos os, hvis du ikke har dit eget.

Du kan starte som 8-årig. Aspiranter får soloundervisning og spiller sammen hver uge. Det er vigtigt med soloundervisning (og øvning), så du kan blive dygtig på dit instrument.

Aspiranterne deltager selvfølgelig også i alle de sociale aktiviteter og er med til de arrangementer, hvor det passer ind.

Når du er blevet dygtig på dit instrument, kommer du i uniform, får et gardernummer og bliver officielt optaget i Aarhus Garden.

Det praktiske

Kontingentet er 200 kr. pr. mdr. Du kan være med gratis de første 3 mdr. 

Vi øver hver torsdag. Kl. 16.30-18.30 er der soloundervisning og aspiranter og trommekorps øver. Kl. 18.30-20.30 har vi fælles sammenspil og marchtræning (det sidste, når vejret tillader det).

Vi holder til hos Fjordsgade forenings- og fritidshus, N.J. Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C. Vores lokale ligger i bygningen i midten af skolegården. Du er velkommen til at kigge forbi, når vi øver.

Har du fået lyst til at blive en del af Aarhus Garden?

Så kontakt os på formand@aarhusgarden.dk eller brug vores kontaktformular herunder. Så hjælper vi dig ind i fællesskabet. Vi kan fx aftale en dag, du kan komme forbi og møde os og se, om Aarhus Garden er noget for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv gerne hvilket instrument du / dit barn drømmer om at spille på, samt eventuel musikalsk erfaring (hvilket ikke er noget krav for at starte, da man lærer alt fra bunden hvis nødvendigt)